July 23, 2024
Telefoane

iPhone 15 Pro Max/Ultra ar putea avea un display cu o luminiozitate de 2.500 nits

Apple folosește în primul rând ecrane de la Samsung, cu panouri de la LG și BOE „de rezervă” sau folosite pe modele inferioare. Anul trecut, compania americană pare să comande cele mai performante ecrane din portofoliul Samsung, deoarece iPhone 14 Pro poate atinge 2.000 de niți de luminozitate, în timp ce modelele Samsung depășesc 1.750 de nit chiar și pe noul S23 Ultra. Cu toate acestea, Apple nu pare să se oprească aici, noi zvonuri sugerând că iPhone 15 Pro Max de ultima generație va avea un ecran mai luminos.

Apple va încerca să diferențieze iPhone 15 Pro Max de ultimă generație de modelele de gamă inferioară

Potrivit ShrimpApplePro, un cunoscut leaker care furnizează adesea informații despre produsele Apple, iPhone 15 Pro Max (sau Ultra?) ar putea avea un nou ecran care depășește orice altceva de pe piața smartphone-urilor. Poate oferi 2.500 nits de luminozitate și va fi produs și de Samsung.

Acesta ar putea fi trucul Apple pentru a justifica existența unui model Ultra care oferă mai multe îmbunătățiri față de standardul Pro la un preț mai mare. În prezent, 14 Pro și Pro Max diferă doar prin dimensiunea ecranului și baterie, în rest oferind aceleași specificații în ceea ce privește performanța de procesare sau foto/video.

iPhone 15 Ultra are un ecran mai luminos și are, de asemenea, o cameră cu zoom optic bazată pe periscop, ceea ce ar putea fi un motiv bun pentru a face upgrade la un model superior.

Ecranul noului iPhone probabil nu va atinge 2.500 de nit în condiții normale de utilizare, la fel cum 14 Pro Max nu atinge în prezent 2.000 de nit. Acest tip de performanță este în prezent posibil doar în lumină puternică, cu ecranul setat la luminozitate automată, iar caracteristica este probabil să rămână pe următorul model.

De obicei, producătorii raportează luminozitate maximă atunci când redă conținut HDR pe o mică parte a ecranului. Luminozitatea ecranului complet, chiar și în HDR, este adesea mult sub valoarea maximă din fișa de specificații.

sursa: Twitter

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *