July 23, 2024
Politica de confidențialitate

Site-ul dmswebsolutions.ro nu utilizează aplicații de analiză de la terți (ex: Google Analytics) sau de la operatorii de rețele sociale (ex: Facebook Pixel).

Ce sunt datele cu caracter personal?

● Datele personale sau datele cu caracter personal sunt acele informații unice individuale privind o persoană fizică identificată sau identificabilă, referitoare la nume, adresă, cod numeric personal, IP sau număr de telefon, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Ce date colectăm?

● Colectăm doar date transmise involuntar (adresa IP), atunci când interacționezi cu website-ul nostru.

● Atunci când vizitezi acest website, adresa IP este înregistrată. Însă noi NU folosim adresa ta de IP pentru a te identifica și nici pentru a fi folosită în alte scopuri.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

● Website-ul dmswebsolutions.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele de identificare pe care ni le furnizezi: nume, prenume, adresa de e-mail.

● Website-ul dmswebsolutions.ro NU solicită prin intermediul site-ului date cu caracter personal precum CNP sau date bancare.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

● Dacă ai lăsat comentarii pe acest site web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat.
● De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine.